Sadonkorjuujuhlan aika!

Viimeinkin keskiviikkona 2.10. saatiin jo neljättä kuukautta jatkunut sadonkorjuukausi päätökseen. Koville se otti, mutta satoon ollaan tyytyväisiä. Nyt on tavara varastossa, suojassa pakkaselta ja lumelta. Kuvan tilanne on viimeiseltä kaalilohkolta, lajike jota nostetaan parhaillaan on Paradox, joka toivottavasti säilyy pitkälle kevääseen.

Kaiken kaikkiaan kauteen täytyy olla tyytyväinen. Alkukesän lämpimien tuulien mukanaan tuomista valtavista kaalikoiparvista huolimatta tavara on yllättävän hyvälaatuista. Myöskään pahkahometta ei pellolla näkynyt tänä vuonna kovinkaan paljoa.

Nyt saamme jatkaa työskentelyä katon alla. Ensi vuoden lajikevalinnat alkaa olla jo hahmollaan, joten katse on suunnattu jo ensi kevääseen…

Syysterveisiä toimiston lämmöstä lähettää,

Saara

Bookmark the permalink.

Comments are closed.